www.magazin-romanesc.de

Locuri de munca in Germania in agricultura


January 23, 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Uncategorized


Agricultura Germaniei si totodata locurile de munca din agricultura au cunoscut o dezvoltare ampla in utlimii ani. Germania a reusit sa intensifice productivitatea din agricultura datorita eficientizarii procesului de munca, datorita implementarii tehnicilor de cea mai inalta calitate si nu in ultimul rand datorita antrenarii mainii de lucru foarte calificate in randul celor care opteaza pentru acest gen de job.

munca in germania in agricultura

munca in germania in agricultura

Germania se bucura de 17 milioane de hectare acricole si 11 milioane de hectare de padure. Iar agricultura in Germania nu este doar parte din economie, este parte din modul germanilor de viata, este parte din cultura lor.

Romanii sunt harnici, sunt priceputi la agricultura si gasesc Germania ca pe  o tara extrem de atragatoare ca si viitoarea lor destinatie. Din aceste trei coordonate s-a nascut si acest fenomen extrem de popular de a se pleca la munca in Germania in agricultura.

Se poate lucra la ferme de cai, de vite, de porci, la cules de fructe sau legume, in sere, in hale, la cules cartofi, salata. Sunt o gramada de ciupercarii si pepiniere care cauta forta de munca. Plantat pomi fructiferi. Multe, multe altele.

Fie ca optati pentru munca in agricultura, silvicultura sau zootehnie, calificati sau necalificati, in Germania va veti bucura, de regula, de cazarea la sau in apropierea locului de munca, transportul daca va fi necesar fiind asigurat de firma angajatoare.

Daca sunteti interesat de un loc de munca in agriculrura in Germania puteti intra pe:

Cauti un loc de munca in agricultura in Germania, vrei sa adaugi un site cu locuri de munca din agricultura, lucrezi sau ai lucrat in Germania in agricultura? In oricare din aceste cazuri te afli, scrie sub forma unui comentariu in josul paginii…

 

 

 

Comentarii
 1. denis a scris March 4, 2014 6:54 pm:

  Ma numesc denis si am nevoie de munca ma aflu in cehia numarul meu +420773624414 suntem doi baieti si am vre tare sa muncim in germania..

 2. razvan a scris June 6, 2014 7:05 pm:

  Buna ziua! Am probleme financiare in romania, vreau sa muncesc in agricultura, sau ca necalificat in orice domeniu, sau ca ajutor bucatar, nu doresc decat o singura sansa, pt ca stiu ca imi doresc! Nu vreau sa creez probleme, vreau doar sa castig un ban cinstit! Cei care ma pot ajuta…..nu pot decat sa le multumesc si sa le ofer comision din primul meu salariu! Adresa mea este razvanica555@yahoo.com sau tl 0766955876!

 3. tinu a scris March 4, 2015 5:53 pm:

  ma numesc tinu si as vrea sa plec cu prietena mea la munca in agricultura ma puteti ajuta nr 0756485368 mail : moldovandumitru72@yahoo.com va multumesc

 4. bocsi istvan a scris March 30, 2015 11:23 pm:

  buna as dori si eu 2 locuri de munca in germania in agrricultura daca se poate cu prietena am fi suntem foarte seriosi va rog ajutatim daca se poate???

 5. dusa bogdan a scris April 11, 2016 11:42 am:

  buna sit bogdan si am nevoie de un loc de munca in germania agricultura 0752507697

www.magazin-romanesc.de

www.magazin-romanesc.de